Kichik biznesni iqtisodiyotda tutgan o`rni va kreditlashning huquqiy asoslari - Boltayev Telmon Ibragimovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
O`zbekistonda amalga oshirilayotgan islohotlar jarayonida mulkchilikning isloh qilinishi, xususiy mulkchilikni har tomonlama kengaytirish, kichik biznesni rivojlantirishga alohida e'tibor qaratilmoqda