Musiqaning inson ongiga ta’siri - Oripova Dilafruz (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Musiqa ongga uzviy ta'siri, inson tushkun kayfiyat holatiga ijobiy yordam berish. Musiqa tasavvurdagi obrozlarimizni jonlantirishga,analiz qilishimizga yordam beradi.Ong osti hayolotimizni bitta joyga jamlashga yordam beradi.Hattoki yangi reja va strategiyalar yaratishimiz uchun muhum roʻl oʻynaydi.