KOMPYUTER IMITATSION MODELLAR ASOSIDA VIRTUAL RESURSLAR YARATISH VA O’QUV JARAYONIGA JORIY ETISH METODIKASI - Eshimov Raxmon Rustamovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article considers the issues of creating virtual resources, multimedia electronic textbooks based on modern technologies, computer imitation models, as well as improving the teaching methodology.