OTA VA O‘G‘IL MUNOSABATLARI: OTANING OILADAGI O‘RNI - Ro‘ziyeva Dilyayra Nurmurodovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola oila ichidagi ota va o‗g‗il o‗rtasidagi munosabatlar haqida ma‘lumotlarga ega bo‗lishingiz mumkin. Shuning bilan birga, yoshlarni axloqiy, diniy va ma'naviy qadriyatlar asosida tarbiyalash, o‗zaro hurmat, xushmuomala va barqaror munosabatlar o‗rnatish jamiyatda ijtimoiy muvozanatni saqlashga xizmat qilishi haqida so‗z boradi.