Mustaqillikning ilk davrlarida yozilgan qo‘llanmalar - Nematullayeva Maftuna Hikmatulla qizi, Rashid Zohidov (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolda mustaqillikning ilk davrida ―Matnshunoslik va adabiy manbashunoslik‖ faniga oid qo‘llanmalar va ularning tasnifi keltirib o‘tilgan.