IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA MARKETINGNING O’RNI - Raxmonqulova Nafisa Olimjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Mazkur maqolada iqtisodiyotning tarkibiy qismi bo`lmish marketingning mohiyati, sohani rivojlantirishning ayrim jihatlari hamda metodologik asoslari muhokama etiladi