ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИДАГИ РАҲБАР КАДРЛАРНИНГ ЖАМОАТЧИЛИК БИЛАН ҲАМКОРЛИК МАСАЛАЛАРИ - Ашурова Гулчехра Сайфуллаевна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада давлат фуқаролик хизматида раҳбар кадрларнинг жамоатчилик билан самарали ҳамкорлик масалалари, бошқарувда очиқлик ва ҳисобдорлик сиѐсатининг зарурати ва аҳамияти, амалдаги традицион муаммолар, халқ ва ҳукумат ўртасидаги ўзаро ишонч масалалари таҳлил қилинган. Шунингдек, мақолада раҳбар кадрларнинг жамоатчилик билан ҳамкорлигини яхшилаш бўйича миллий стратегия ва халқаро тажрибадан келиб чиқиб, қатор тавсиялар ишлаб чиқилган.