AEROKOSMIK MUHANDISLIGI VA SANOAT ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARINI BUGUNGI KUNDAGI O’RNI - Abdaliyev Komronbek Begali o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada aerokosmik muhandislik va sanoat ishlab chiqarish texnologiyalarining bugungi kundagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Innovatsion texnologiyalar va raqamlashtirish jarayonlari aerokosmik sanoatda qanday tatbiq etilayotgani, ushbu sohadagi ishlab chiqarish samaradorligini oshirishda yangi texnologiyalarning roli ko‘rib chiqiladi. Tahlil jarayonida xalqaro tajriba, ilg‘or texnologik yechimlar va mahalliy sanoatning rivojlanish holati o‘rganiladi.