Media savodxonlik va axborot madaniyati evolutsiyasi va uning jamiyatdagi ahamiyati - Oxunova Marjona O’tkirbek qizi, Egamberdiyev D.S (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Tabiat va jamiyatdagi har bir evolutsion jarayon insoniyat tarixining muhim qismi sifatida insoniyatni o’zi haqidagi tarixiy haqiqatni topishga yaqinlashtiradi. Ushbu maqolada insonlarga axborot nega kerakligi uning ahamiayt haqida so’z boradi.