O’zbekiston mustaqillikka erishish arafasidagi ijtimoiy-siyosiy o’zgarishlar - Keldiyeva Shaxnozaxon Shuxratovna, Erkinjonova Niginabonu Elyorjon qizi, Botirova Mubinaxon Foziljon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston mustaqillikka erishish arafasidagi ijtimoiy o’zgarishlar va madaniy taraqqiyot haqida fikr yuritiladi.