O’ZBЕKISTONDA TURIZMNING RIVOJLANISHI - Sharofiddinova Aziza Jamoliddinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada mamlakatda turizmga yo'nalishida amalga oshirilgan ishlarga Turizmning rivojlanishining bir necha bosqichlarda bo'lib tushuntirilgan. Turizmning rivojlantirishdagi qilingan ishlar asosan mustaqillikning ilk yillariga to'g'ri keladi.