OLIY TA’LIM TIZIMI SIFATINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY MENEJMENTNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Davlatov Soibnazar Xo‘janiyazovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta‟lim tizimi sifatini oshirishda menejment funksiyalaridan foydalanish holati o„rganilgan, tahlil qilingan va oliy ta‟lim tizimi sifatini oshirish yo‟llari takliflari keltirilgan.