O`ZBEKISTON RESPUBLIKASINING MARKAZIY OSIYO MAMLAKATLARI BILAN ALOQALARINING O`RNATILISHI MAVZUSIDA ADABIYOTLAR SHARHI VA TAHLILI - Djumabayev Yorqin Turdibekovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada O`zbekiston Respubikasining Markaziy Osiyo davlatlari bilan aloqalariga oid adabiyotlar sharxiga bag‗ishlangan bo‗lib, unda O‗zbekiston Respublikasining birinchi prezidenti va prezident Sh.Mirziyoyevning asarlari, nutqlari, ilmiy tadqiqot ishlari va monografiyalar tahlil qilingan.