IQTISODIYOTNING BARQAROR O‘SISHI HAMDA TURIZM SOHASI VA XIZMATLARINI YANADA RIVOJLANTIRISHDA TURIZM OBYEKTLARINING AHAMIYATI VA ROLI - Xudoyberdiyeva Hilola Himmatovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Iqtisodiyotning barqaror o‗sishi hamda turizm sohasi va xizmatlarini yanada rivojlantirishda turizm obyektlarining ahamiyati va roli haqida fikr yuritilgan.