Sabzavotlarni saqlash texnologiyalarini tahlili qilish - Umurzakova Shoxsanam Muzaffarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article provides information on the preservation of biological and biochemical activity of vegetables and fruits.