Matematikadagi eng qadimgi hal qilinmagan muammo: Toq mukammal son mavjudmi? - O’sarov Toshniyoz Shuxrat o’g’liб, Boymatov Asilbek Nurqul o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada matematikaning eng dolzarb muammolaridan biri bo’lgan toq mukammal sonlar haqida so’z boradi.Maqola bu muammo ustida kimlar ishlagani va qanday natijalarga erishganligi,hozirgi kundagi ma’lum bo’lgan eng katta mukammal son haqida.