EMPIRIK TA’LIM MUHITIDA MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISH IMKONIYATLARI - Mamatova Sayyara Shavkatovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada empirik ta‟lim muhitida mustaqil ta‟limni tashkil etish imkoniyatlari mavjudligi, talabalarning ijodiy qobiliyati, ong va ko„nikmalarini o„stirish, ularning o„z kasblariga qiziqish va mas‟uliyati, mustaqil izlanuvchanlik qobiliyati shakllanishi uchun dars jarayonida o‟quv topshiriqlaridan samarali foydalanish hamda mustaqil ta‟limni tashkil qilish masalalari haqida fikr yuritilgan.