О‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TA’LIM TIZIMINI RIVОJLANTIRISHNING KONSEPTUAL ASOSLARI - Abralova Zabarjad, Qulmatov Muzaffar G’ayratovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada O'zbekiston Respublikasida ta'lim tizimini rivojlantirish borasida olib borilayotgan islohotlar haqida so'z boradi. Unda “To„g„risida”gi qonun va “Kadrlar tayyorlash milliy dasturi”ning vazifalariga alohida e‟tibor qaratilib, ta‟lim tizimini rivojlantirishning konseptual asoslari belgilab berilgan, shu bilan birga, mazkur tashabbuslarning asosiy ustuvor yo„nalishlariga alohida e‟tibor qaratilgan.