“MUHАNDISLIK VА KОMPYUTER GRАFIKАSI” FАNINING MUTАXАSISSLIK FАNLАRI BILАN INTEGRАTSIYАSI - Madaminov Javlonbek Zafarjonovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada “Muhаndislik vа kоmpyuter grаfikаsi” fаnining mutаxаsisslik fаnlаri bilаn integrаtsiyаsi fikr yuritilgan. Olib borilgan izlanishlar keltirib o„tilgan. Mutaxassislik fanlari bilan ixtisosslik fanlarining shuningdek majburiy fanlar blokidagi fanlar bilan bog‟liqligi nazariy asoslangan.