Араб халқ мақолларида Ҳадиси шарифнинг ўрни - Sultonbekova Нурматова Мастура Маҳмудовна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада Пайғамбаримиз Муҳаммад с.в.с.нинг ҳадиси шарифларинг ѐзилиш ҳамда араб оламига кенг тарзда ѐйилиш,саҳобаларнинг ҳадис илмига қўшган хисалари баѐн этилган.Чунончи араб халқ мақолларида ҳадис илмининг ўрни ,ҳамда ҳадис орқали бизларга етиб келган мақоллар акс эттирилган.