Oliy ta’lim muassasalarining nofilologik yo‘nalishlari talabalariga ingliz tilini o‘rgatishdagi o‘quv materiallarini takomillashtirish masalalari - Akbarova Umidaxon Muxtor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Oliy ta‟lim muassasalarining nofilologik yo„nalishlari talabalariga ingliz tilini o„rgatishdagi o„quv materiallarini takomillashtirish, ingliz tilini o„qitish samaradorligini oshirish masalasi ko„rib chiqilgan. Shuningdek, unda dars jarayonida ingliz tilida innovatsion o„qitish usullari va yo„llari bayon etilgan.