ERTA TA’LIM BERISHNING AHAMIYATI - Eshkuziyeva Mohira Raimqul qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yurtimizda erta ta‟lim tizimiga alohida e‟tibor berilayotganligi va uning rivojlantirish uchun qilinayotgan ishlar haqida so„z boradi. Bundan tashqari erta ta‟limni tashkil qilmoqchi bo„lgan ota-onalarga tavsiyalar berilgan.