Mas’uliyati cheklangan jamiyatlarda ustav kapitalini tashkil qilish va yuritish masalalari - Najimova Nigora Ibragimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article talks about private capital and the calculation of authorized capital in limited liability companies.