O‘ZBEKISTONDA XORIJIY DAVLATLAR BILAN HAMKORLIKDA TEZ TIBBIY YORDAM XIZMATINI TASHKIL ETISH FAOLIYATI - Xoliqov G‘olib Jahongirovich, Samadova Shahzoda Uktamovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada O„zbekistonning tez tibbiy yordam xizmatining tashkil etilishida xorijiy davlatlar va yirik tashkilotlar bilan hamkorligi jihatlari,shuningdek shoshilinch tibbiy yordamni rivojlantirish chora-tadbirlari va bugungi kunda sog„liqni saqlash sohasi vakillariga yaratilayotgan imkoniyatlari yoritib berilgan.