Жиноятларни фош этишда рақамли экспертизанинг аҳамиятли томонлари - Нурумбетова Садоқат Аллаяровна, Раджапов Олимбой Эркаевич (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мақолада жиноятларни очиш ва тергов қилишда рақамли экспертизадан фойдаланишнинг аҳамиятли томонлари, рақамли экспертизанинг тушунчаси ва унинг ривожланиш босқичлари, жиноятчиликка қарши курашда тутган ўрни батафсил ифодаланган.