O’zbekistonda jismoniy shaxslardan olinadigan yer solig’ini hisoblash va to’lash tartibi - Sobirova Nigora Baxtiyor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada O‟zbekistondagi jismoniy shaxslardan olinadigan yer solig‟i , uning stavkasi, imtiyozlar, soliq bazasini hisoblash, to‟lash tartibi, soliq summasini qanday hisoblash va avvalgi yillar bilan solishtirma jadvallar xususida fikrlar ifoda etilgan.