PREZIDENT SH.M.MIRZIYOYEV RAHNAMOLIKLARIDA IKKINCHI JAHON URUSHIDA QATNASHGAN VATANDOSHLARIMIZNING XOTIRASINI YOD ETISHGA QARATILGAN E’TIBOR - Zokirjonov Mirzohid Shuhrat o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Prezident Sh.M.Mirziyoyev rahnamoliklarida ikkinchi jahon urushida qatnashgan vatandoshlarimizning xotirasini yod etishga qaratilgan e’tibor haqida bilib olishingiz mumkin.