El-yurt taqdiri mening taqdirim - Yuldashev Xurshid Nozim o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
O„qituvchilik kasbi nafaqat bilim berishdan, balkim vatanga va jamiyatga mehr-muhabbat tuyg‟ularini uyg„otishdan iboratdir. Ingliz tili o„qituvchisini el yurt rivojiga qo„shadigan hissasi alohida e‟tiborga ega. Negaki, bu til dunyoviy bilim xazinasini ochadigan kalit bo„lib xizmat qiladi.