AMIR TEMUR SALTANATINING HARBIY HOLATI - Juliboyev Alimardon Abdulmajid o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada buyuk sarkarda, davlat arbobi, Temuriylar sulolasining asoschisi - Amir Temurning qo„shin tuzilishi, jang taktikasi va boshqaruvi haqida so„z yuritiladi. Bundan tashqari Sohibqironning jang vaqtida navkar va amirlarning qay tarzda harakat qilishi, majburiyatlari va imtiyozlari haqidagi o„gitlari joy olgan.