Анимизм билан боғлиқ урф-одат ва маросимлар таҳлили - Ғиёсов Самандар, Ф.Акчаев (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Анимизм билан боғлик урф-одат ва маросимлар тахлили ва уни ўрганиш.