O’ZBEK TILSHUNOSLIGIDA FRAZEOLOGIZMLARNING O’RNI - Abdumutalova Shirin Axmad qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Quyida keltirilgan maqolada o'zbek tilshunosligidagi barqaror birikmalar bo'lmish frazeologizmlar, ularning tasnifi, ma'nodoshlik, shakldoshlik, qarama qarshilik va ularning asosiy belgilari, so'z va iboraning bir-biridan farqi, ularning asosiy vazifalari va undan tashqari lingvistikamizda tutgan o'rni haqida bir qator fikrlar berilgan.