MUHAMMAD IBN SALOM POYKANDIY - Abdurahmon Ismoilov (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada Buxoroning Poykand shahridan bo’lgan ajdodimiz, muhaddis, Imom Buxoriy ustozlari Muhammad Ibn Salom Poykandiy haqida ma’lumotlar berilgan.