ARAB TILIDA ISM SO‘Z TURKUMIGA OID SO‘ZLARNING TUSHUM KELISHIGIDA KELISHI - Zilola Toirova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada arab tilidagi kelishiklar haqida umumiy ma‟lumotlar berilib, qo„shimcha tarzda ism so„z turkumiga oid so„zlarning nasb holatida (tushum kelishigida) kelish o„rinlari haqida, misollar yordamida tushunchalar beriladi.