PLASTMASSA MATERIALLAR, ULARNING TURLARI VA ISHLATILISHI - Amurillayeva Munira Utkirjonovna, D.I.Kamalova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada plastmassa va ularning turlari haqida ma‟lumotlar keltirilgan. Ya‟ni rezinalar, to„ldirgichlar va plastifikatorlar haqida ma‟lumotlar keltirilgan.