DEPRESSIYA VA STRESSNING OLDINI OLISH BO’YICHA PSIXOLOG TAVSIYASI - Haydarova Durdona (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada stress va depressiya tushunchasiga ilmiy ta‟rif berilgan. Bunday holatlarda qanday yo‟l tutish haqidagi psixolog tavsiyalari ham mavjud.