Нақд пулсиз ҳисоб-китобларнинг иқтисодиётдаги аҳамияти ҳамда афзалликлари ва камчиликлари - Имамова (Нуримова) Гавхар Нуритдиновна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мақолада нақд пулсиз ҳисоб-китобларнинг мамлакат иқтисодиѐтидаги аҳамиятига эътибор қаратилган. Бундан ташқари нақд пулсиз ҳисоб-китобларнинг афзалликлари ва камчиликларига алоҳида тўҳталиб ўтилган.