Imom Zamaxshariy - Abdimuratov Yusuf Rashid o‘g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada Imom Zamaxshariyning hayoti va ilmiy foaliyati va asarlari haqida toxtalib otamiz.