ИБН РАЖАБ ҲАНБАЛИЙНИНГ ҲАЁТИ ВА ИЛМИЙ МЕРОСИ - Қобилов Акбаржон (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mақолада Ибн Ражаб ҳанбалийнинг ҳаѐт йўллари,у кишининг илмий мерослари ва асарлари ҳақида маьлумот берилади.