BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA SEZGI, IDROK, XOTIRANI RIVOJLANTIRISHNING AXAMIYATI - Najmiddinova Shohista Ortig’aliyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maktabga kirish bolaning xayotida uning faoliyatini burilish davri xisoblanadi Kattalar va tengdoshlar bilan yangi munosabatlar maydonga keladi. Bola butun bir yangi jamoalar tizimiga qo’shiladi.