XXI ASR ODAMLARINING DOLZARB MUOMMOSI VA UNGA PSIXOLOGIK YONDASHUV - Mirzakarimova Muhayyo Baxtiyor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada bolalarni telefonga tobelik masalalari, sabablari va oqibatlari tahlil qilinib ko‟rsatilgan. Hamda ularni tobeligini kamaytirish yo‟llari va bularning ta‟siridagi salbiy oqibatlarini oldini olish to‟liq tushuntirilgan