“Ҳуд” сураси сочимни оқартирди - Қодиров Абдулазиз (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада Сарвари олам Муҳаммад соллоллоҳу алайҳи васалламнинг муборак сочларини оқаришига сабаб бўлган “Ҳуд” сураси ва бу сурадаги қайси жиҳат сочларини оқартиргани ҳақида тўхталиб ўтамиз.