Najotni ilmdan izlagan ayol - Murodova Shahnoza Abdurahmon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Najotni bilimdan izlagan bilim orqali koʻplab yutuqlarga erishgan va katta maqsadlar sari qadam tashlayotgan “Dunyoni bilim va tafakkur qutqaradi” shioriga ogʻishmay amal qilayotgan yurtdoshimiz, matonatli ayol Xurshida Egamberdiyeva haqida soʻz boradi.