PEDAGOGLARDA STRESSNI BOSHQARISH VA OLDINI OLISH - Ahmadjanova Kamola Akmaljon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada stress , uning kelib chiqish sabablari, oqibatlari, pedagoglarda stress holati va uni oldini olish haqida so`z yuritiladi.