BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARINI KASBGA YO`NALTIRISH - Po‟latova Muqaddam Tojiaxmadovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Kasb insonning butun hayoti davomidagi hamrohi hisoblanadi. Shu sababli ham kasb tanlashda albatta , inson o`zining qiziqish va qobiliyatlarini inobatga olib, chuqur o`ylab, mulohaza qilishi lozim. Ushbu maqolada bolalarni kichik maktab yoshidanoq kasbga bo`lgan qiziqishlarini aniqlab, ularni to`g`ri yo`naltirish haqida so`z yuritiladi.