Имом Нававий - Отахонов Темурбек (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ҳар бир даврнинг етук олими бўлганидек, имом Нававий ҳам ўз даврини энг катта олимларидан эди. Мазкур мақолада ҳижрий 631-676 йиллардан яшаб ўтган ва мана шу қисқа вақт ичида катта илмий мерос қолдирган имом Нававий ҳақида мўъжаз маълумот беришга ҳаракат қиламиз