INDIVIDUALLIKDA RO’Y BERADIGAN BIOLOGIK O’ZGARISHLARNING PSIXOLOGIK TA’SIRI - Joʼraqulova Fotima Hasanovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Qizlarda ham yigitlarda ham yosh davrlarida o‟ziga xos gormonal o‟zgarishlar sodir bo‟ladi. Bu esa albatta jinsiy individuallikka o‟z ta‟sirini o‟tkazadi. Ushu maqolada o‟smirlikda ro‟y beradigan biologik o‟zgarishlarning o‟smir psixikasiga ta‟sir etishi haqidagi fikrlar keltirilgan.