JAMIYATDA ME’YOR TUSHUNCHASI. DEVIANT XULQ VA DEVIATSIYA PROFILAKTIKASI - Annamuratova Guzalxon Kalandarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy normalar deviant xulq-atvor nazariyasi va uni profilaktikasi haqidagi fikrlar keltirilgan