Мулла Али Қорининг ҳаёти ва ижоди - Мухаматдинов Ҳазаратдин (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақола Твфсир илмига катта ҳисса қўшган олим Мулла Али Қорининг ҳаѐти ва ѐзган асарлари ҳақида маълумот бердим.