Умавийлар давридаги мадрасалар ва яшаган олимлар - Жўраев Абдулбосит Маҳмудович (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада Умавийлар давридаги мадрасалар ва яшаган олимлар ҳақида маълумот бераман.