O’QUVCHILARDA MULOQOTCHANLIKNI SHAKLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TOMONLARI - Sherova Feruza Abdumalikovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali muallif o‟quvchilardagi muloqotchanlik ko‟nikmalarni qanday yo‟naltirish, uni rivojlantirish yo‟llari xaqida tushuntirib o‟tadi.